maandag 30 juni 2014

Prezi-teren

Afgelopen donderdag was helaas alweer de laatste les Prezi-teren. Zes weken geleden maakte ik kennis met een super enthousiaste groep leerlingen, die allemaal stonden te springen om een mooie Prezi te maken. 
Het account aanmaken was nog een hele klus en ook alle Engelse termen die gebruikt werden in het programma Prezi waren niet altijd makkelijk. Toch was daar helemaal niets van te merken toen ik de resultaten van de presentaties zag. Wat een coole, aantrekkelijke en hippe presentaties waren er gemaakt. Alles was uit de kast getrokken om het presenteren zo leuk mogelijk te maken. Aandachtig luisterden we dan ook naar presentaties over kerken, uilen, spinnen, dolfijnen, sleepboten, Cleopatra, een manege en Rox! 
In de laatste les hebben we de cursus afgesloten met een leuk spel en werkten we aan een super Prezi! Dit is een Prezi waarin iedereen tegelijk samen werkt. Met de super Prezi is alvast een begin gemaakt voor een nieuwe cursus Prezi, want iedereen heeft zijn of haar beste Prezi tips gedeeld!

Groetjes,
Juf Joyce


Geen opmerkingen: