donderdag 11 juni 2015

We krijgen bezoek!

Terwijl ze in Kapelle druk bezig zijn met de krant die ze zelf gaan maken, is het Kinderpersbureau Wemeldinge ook aan de slag gegaan met de krant. We hebben alle PZC's van de afgelopen tijd doorgespit om de meest mooie, ontroerende of spannende krantenfoto's eruit te halen. Daarnaast moesten de kinderen hun ogen open houden en goed de onderschriften lezen om erachter te komen of één van deze foto's misschien gemaakt was door Ruben Oreel. 
Want, wat zijn we trots dat Ruben Oreel bij ons op bezoek komt voor een interview. Ruben Oreel is persfotograaf voor de PZC en maakt al vele jaren foto's. Zijn foto's zijn niet alleen te zien in de krant, maar ook in de boeken die hij door de jaren heen samengesteld heeft. Op zijn website www.rubenoreel.nl valt nog veel meer te lezen en te zien.
Na het uitzoeken van mooie beelden en het speuren naar foto's van Ruben Oreel, mochten de reporters interviewvragen bedenken voor het echte interview. Iedere reporter heeft minstens vijf vragen en we zullen dan ook goed voorbereid zijn als Ruben Oreel echt langs komt. Tijdens dit interview is het natuurlijk niet alleen belangrijk dat er vragen gesteld worden. Er moeten ook foto's gemaakt worden en stukjes op film komen. De taken zijn binnen het persbureau verdeeld en we kijken nu uit naar de komst van deze speciale gast. In de volgende blog lezen jullie hier zeker meer over!

Fotograaf Ruben Oreel. Foto door 

Geen opmerkingen: