donderdag 3 oktober 2013

Klaar voor de lipdub..AF!

Deze week stond compleet in het teken van de voorbereidingen voor de lipdub. Om lekker in de stemming te komen speelden we een beginspel op muziek. De kinderen kregen 1 pittenzak. Deze moesten ze doorgeven op de ritme van de muziek. Als de muziek stopte dan was de leerling die op dat moment de pittenzak in handen had af. Uiteindelijk bleef er 1 winnaar over. Muziek doet iets met je en dat zorgde er ook voor dat we vol goede moed verder gingen met de voorbereidingen voor onze lipdub.
Eerst zongen we met z'n allen het lied nog een keer, want tijdens de lipdub moeten we het lied immers ook kunnen playbacken. Dus als je het nog niet uit je hoofd kent..oefenen, oefenen, oefenen :P Vooral het lastige stukje "Want we lezen, lopen, rennen, zwemmen, springen, dansen, gillen, zingen, en we chillen met elkaar".

De Bloesemkids hebben goed nagedacht over het uitbeelden van het lied. Ze kwamen met de meest grootse en fantastische ideeën, maar toen we daarna een meeneem lijstje gingen maken, kwamen we erachter dat een paar dingen toch niet zo handig waren om mee te nemen ;)

Ieder kind heeft een taak. Toen die taken duidelijk waren heeft iedereen zijn of haar steentje bijgedragen door te knutselen, plaatjes te zoeken en mee te denken. Het was leuk om te zien dat iedereen zo goed bezig was met de opdracht. En volgens mij zijn wij er maandag allemaal klaar voor!

Geen opmerkingen: