vrijdag 31 oktober 2014

Bloesemkids Wemeldinge bereiden zich voor op 5 jaar Dagarrangementen

Ook het kinderpersbureau in Wemeldinge heeft zich afgelopen dinsdag voorbereid op de feestelijke activiteiten in Kapelle en Wemeldinge volgende week. 
Allereerst hebben we besproken wat de kinderen kunnen verwachten, want aanwezig zijn bij een echte première is niet zomaar iets. Zeker niet als je ook nog een serieuze taak hebt, want het Kinderpersbureau moet natuurlijk wel de vertoningen goed in beeld brengen. Er zal zowel in Kapelle als in Wemeldinge gefotografeerd, gefilmd en geïnterviewd worden door de reporters. 
Ter voorbereiding op al deze activiteiten heeft iedereen in zijn eigen notitieboekje alvast vragen opgeschreven die ze kunnen stellen aan alle belangstellenden die op 4 en 6 november aanwezig zullen zijn. Interviewvragen bedenken is zo makkelijk nog niet. Er moeten niet te veel vragen tussen zitten waar mensen 'ja' of 'nee' op kunnen antwoorden, want dan wordt het interview saai. En wat doe je als er toch met 'ja' of 'nee' geantwoord wordt? Dan vraag je natuurlijk door!
Ten slotte hebben we ook meegeholpen aan het knutselen van de versiering die te zien zal zijn tijdens de première. De reporters moesten hiervoor even hun knipvaardigheden uit de kast halen, want er moesten teksten en logo's geknipt worden.De reporters zullen dinsdag zien dat hun werk niet voor niks geweest is. 
Nu is het in spanning afwachten tot het moment van de vertoningen! Ik heb er alle vertrouwen in dat de reporters van het Kinderpersbureau in Wemeldinge goed werk gaan afleveren op 4 en 6 november. De beelden van deze feestelijke gelegenheden zijn natuurlijk binnenkort ook weer te zien op onze blog!Geen opmerkingen: