woensdag 1 oktober 2014

Een trailer maken met Imovie

Vorige week heeft juf Joyce geblogd over de Bloesemkids in Wemeldinge. Deze week was het weer mijn beurt. En wat wilde ik graag bloggen, want we hebben weer hele leuke dingen gedaan.

Vorige week zijn we op pad geweest in Kapelle op zoek naar poep. Dit bleek ergernis nummer 1 te zijn op de website van buurtlink. We kregen die dag versterking van juf Saskia en zij heeft toen een hele leuke blog geschreven op de blog van de Bibliotheek: http://bibliotheekoosterschelde.blogspot.nl/2014/09/kinderpersbureau-de-bloesemkids-op-zoek.html Hier is tevens een trailer te zien, waarbij de kinderen druk aan de slag zijn gegaan met de opdracht.

Deze week zijn we hier verder mee gegaan, maar we konden helaas niet naar buiten om nog meer opnames te maken, want het regende flink. Maar niet getreurd, want we hadden genoeg materiaal om aan de slag te gaan met onze eigen trailer. We gebruiken hiervoor de app 'Imovie'.
Ook hier heeft juf Saskia weer een leuke blog + trailer over gemaakt die te lezen is op de blog van de Bibliotheek: http://bibliotheekoosterschelde.blogspot.nl/2014/10/aan-de-slag-met-imovie.html 

Natuurlijk zijn jullie allemaal erg nieuwsgierig naar de trailers van jullie kids, maar daar moeten jullie nog eventjes op wachten ;) Komende week worden de trailers afgemaakt.

Geen opmerkingen: