vrijdag 14 december 2012

Fotocursus van Karin den Boer

Afgelopen maandag was het dan zo ver: we kregen een fotocursus van professionele fotografe Karin den Boer. De afgelopen weken hebben jullie al kunnen lezen over de verschillende foto opdrachten die de kinderen hebben uitgevoerd in en rondom de schoolomgeving.
Bij Karin gingen we door op compositie en vormen en lijnen. We zijn met de groep weer Kapelle in gedoken. Nu niet richting de kerk van Kapelle, maar we zijn de andere kant op gelopen. We hebben gericht gekeken naar compositie, vormen en lijnen in de staart. Ook zijn we nog uitgekomen bij een speelpleintje, waar de kinderen erg leuke foto’s konden maken.
Door de kou zijn we op tijd weer terug naar de school gelopen. Hierbinnen kregen de kinderen nog de opdracht om met een simpel voorwerp een fotostrip te maken. Eerst kregen we hier een aantal voorbeelden van te zien. De kinderen werden op leuke idee├źn gebracht. Daarna gingen ze aan de slag. Ondanks dat het al bijna 5 uur was zijn er toch nog leuke resultaten uit gekomen. Deze gaan we komende maandag bekijken.
Komende maandag is het de laatste les rondom fotografie. Ook deze les wordt gegeven door Karin. We gaan dan met de groep op stap naar het gemeentehuis van Kapelle. Ik ben benieuwd!

Geen opmerkingen: