woensdag 13 november 2013

Komt dat zien, komt dat zien, de Picozines in de bieb!

Het was weer een gezellige middag bij het Kinderpersbureau. We begonnen natuurlijk met het kletsen onderhet genot van limonade en een lekkere koek. Daarna speelden we twee spelletjes. Bij het eerste spel werd de groep verdeeld in twee kleinere groepen. De ene groep kreeg een kaartje te zien met daarop een letter of een cijfer en moest dit uitbeelden aan de andere groep. Als het geraden was, mocht de andere groep het proberen. 


Daarna speelden we stoelenpoloniase. Op de muziek moesten stoelen doorgegeven worden en moest je over de stoelen heen stappen. Dit ging alleen wat minder goed dan we dachten. Het leverde gelukkig wel creatief denken en een hoop gelach op.Uiteindelijk was het tijd om de picozines te vouwen, zodat ze gepresenteerd konden worden. Alle kinderen hebben hun best gedaan op het vouwen en knippen, maar dit bleek nog behoorlijk moeilijk te zijn. Met een beetje extra hulp van de juf. liggen de Picozines geprint, gevouwen en met een mooie poster erbij helemaal klaar in de bibliotheek. Het is erg leuk geworden! Kom zeker een kijkje nemen. Ze liggen in de hoek waar altijd de Skoolzone plaats vindt.
Komende week neemt onze nieuwe meester Mark het lesgeef-stokje grotendeels van  mij over en krijgen kinderen uitleg over veilig internetten en het maken van een eigen website.

Ik heb er al zin in!

Groetjes juf Heidi


Geen opmerkingen: