donderdag 9 januari 2014

Een nieuw jaar vol met nieuwe dingen

Ook in 2014 gaan de Bloesemkids weer volle goede moed het jaar in. Iedereen had er weer zin in! En we hebben er nieuwe versterking bij. Isis! Welkom.

Natuurlijk konden de gezellige beginspelletjes niet ontbreken. Het eerste spel heette ‘Kat en Muis’. De kinderen maakten een grote kring. Eén kind mocht in het midden van de kring gaan staan (de kat) en één kind erbuiten (de muis). De kat wilde natuurlijk bij de muis komen om hem te pakken, maar de kinderen in de kring probeerden dit tegen te houden.  De kids vonden het een leuk spel. Iedereen wilde ook wel graag de kat zijn.

Het tweede spel heette ‘Geen ja, nee of uhh..’. Ik stelde een kind uit de groep allemaal vragen over de kerstvakantie. Zij moesten daar antwoord op geven, maar ze mochten de vraag niet beantwoorden met ja, nee of uhh. Dit was nog best moeilijk! Maar Nienke en Eva waren hier erg goed in!

Na de spelletjes was het blog-tijd. Zelf ging ik aan de slag met de kinderen die aanwezig waren geweest bij de Nieuwjaarsborrel van de gemeente Kapelle. We zochten uit al ons foto en film materiaal de beste opnames en we maakten een foto collage in PicArt of InstaFrame.
Daarna typten we er nog een leuk verhaal bij. Deze blogs stonden aan het begin van de week al online en zijn ook op Twitter in de rondte gegaan. Erg leuk!

De andere kids hebben geblogd over hun kerstvakantie. Voor sommigen nog best moeilijk om te bedenken wat ze ook alweer gedaan hadden. Deze blogs komen eind deze week online.
Er valt dus weer heel wat te lezen op de blog van de Bloesemkids!

Veel leesplezier en namens mijzelf en de Bloesemkids..


Geen opmerkingen: